Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

Εγκωμιαστικά λόγια για την υποψηφιότητα Σπ.Κουζινόπουλου

Ο υποψήφιος δήμαρχος Θερμαϊκού κ.Σπύρος Κουζινόπουλος, ήταν ο κεντρικός ομιλητής σε εκδήλωση που οργάνωσε το βράδυ της Τρίτης το Βαφοπούλειο Πνευματικό Κέντρο του δήμου Θεσσαλονίκης για την επέτειο 101 χρόνων από τη δολοφονία του βασιλιά Γεώργιου Α’, με τίτλο: «Ένα άλυτο μυστήριο επί ένα αιώνα: η δολοφονία του βασιλιά Γεώργιου Α΄».  
 
Προλογίζοντας την εκδήλωση η πρόεδρος της Εφορευτικής Επιτροπής του Βαφοπούλειου, φιλόλογος κ.Θεοδώρα Λειψιστινού, αναφέρθηκε με εγκωμιαστικά λόγια στην προσωπικότητα του Σπ.Κουζινόπουλου αλλά και για την υποψηφιότητά του στο δήμο Θερμαϊκού.
 
Όπως είπε η πρόεδρος του Βαφοπούλειου: «Είναι σημαντικό και πρέπει να χαιρετίσουμε το γεγονός ότι ο κ. Κουζινόπουλος, με το αξιοζήλευτο δημοσιογραφικό και συγγραφικό έργο, ενδίδοντας στις πιέσεις των συνδημοτών του, αποφάσισε να είναι υποψήφιος δήμαρχος Θερμαϊκού προκειμένου να βοηθήσει τους κατοίκους της περιοχής με την πλούσια εμπειρία του στην άσκηση διιοίκησης, αλλά και με τις ευαισθησίες του στα θέματα του πολιτισμού, της κοινωνικής πρόνοιας και στην ανάδειξη των προβλημάτων που απασχολούν το κοινωνικό σύνολο».