Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

Σπ.Κουζινόπουλος: "Δεν χαϊδεύουμε αυτιά, μιλάμε τη γλώσσα της αλήθειας"

«Ποτέ δεν θα χαϊδέψουμε αυτιά, σε αντίθεση με τα όσα ανεφάρμοστα τάζουν κάποιοι άλλοι υποψήφιοι, αλλά απεναντίας θα μιλάμε πάντα με τη γλώσσα της αλήθειας, ενημερώνοντας σωστά τους συνδημότες μας», δήλωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Σπύρος Κουζινόπουλος, σε συνέντευξη που παραχώρησε στη διαδικτυακή τηλεόραση CityzentvEνώ παράλληλα ανέπτυξε το σχέδιό του για την επίλυση των προβλημάτων που ταλανίζουν το δήμο Θερμαϊκού, αλλά και για την τουριστική ανάπτυξη της περιοχής.

Όπως είπε χαρακτηριστικά ο υποψήφιος δήμαρχος, επικεφαλής της παράταξης «Συμπολιτεία Θερμαϊκού», κ.Σπ. Κουζινόπουλος: «Εγώ το έχω πει ακόμη από την εναρκτήρια ομιλία μου στο Δημοτικό Θέατρο Επανομής, στις 9 Μαρτίου, ότι ποτέ δεν θα χαϊδέψουμε αυτιά. Και όσοι περιμένουν να ρθουν δίπλα μας για να ακούσουν παραμύθια για «Αλεξάντερλατς», για «Θερμαϊκές Ριβιέρες», για «υποθαλάσσιους υφάλους», για «δωρεάν παροχή ενέργειας», ή πάλι για «δωρεάν διανομή πετρελαίου», όπως ο αντιπεριφερειάρχης σήμερα και ο τελευταίος δήμαρχος Μηχανιώνας την προηγούμενη τετραετία έταζε, έκαναν λάθος στη διεύθυνση. Με τέτοιες ψεύτικες υποσχέσεις εμείς ποτέ δεν πρόκειται να ασχοληθούμε. Αντί να αραδιάζουμε παραμύθια, βάλαμε ως στόχο να δημιουργήσουμε σωστές υποδομές, ούτως ώστε να αναπτυχθεί ο δήμος Θερμαϊκού».
Απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με την τουριστική ανάπτυξη της περιοχής, ο υποψήφιος δήμαρχος Θερμαϊκού Σπύρος Κουζινόπουλος υπογράμμισε:

«Πιστεύω ότι ο τουρισμός είναι βασικό εργαλείο για την περιοχή μας. Πολύ περισσότερο που ζούμε σε έναν αληθινό παράδεισο. Είναι ελάχιστοι οι δήμοι σε ολόκληρη τη χώρα, ακόμη και νησιωτικοί, που να διαθέτουν 48 χιλιόμετρα ακτογραμμής, όπως ο δήμος Θερμαϊκού. Εμείς αυτό το «δώρο» μπορούμε κάλλιστα να τον αξιοποιήσουμε. Προσελκύοντας περισσότερους επισκέπτες, θα δουλέψουν περισσότερο τα καταστήματα του Θερμαϊκού, κατά συνέπεια θα απασχοληθούν περισσότεροι από τους χιλιάδες νέους μας, οι οποίοι αυτή τη στιγμή ζουν τον εφιάλτη της ανεργίας. Οπότε, και τα καταστήματα, αυξάνοντας το τζίρο τους, θα πληρώνουν περισσότερα στο δήμο, συμβάλλοντας στην αύξηση των εσόδων του. Ώστε να μπορέσει και ο δήμος Θερμαϊκού να μειώσει τα δυσβάστακτα σήμερα δημοτικά τέλη».