Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

Μεγάλη σύσκεψη υποψηφίων και στελεχών της "Συμπολιτείας"

Η δυναμική που αναπτύσσει η παράταξη «Συμπολιτεία Θερμαϊκού», ο ενθουσιασμός και τα θερμά σχόλια με τα οποία γίνονται δεκτοί και στα οκτώ δημοτικά διαμερίσματα του δήμου ο υποψήφιος δήμαρχος Σπύρος Κουζινόπουλος και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι,  υπογραμμίστηκε σε συνάντηση δεκάδων υποψηφίων και στελεχών της παράταξης που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου, στους Νέους Επιβάτες.

Στη σύσκεψη, εξετάστηκαν κυρίως οργανωτικά ζητήματα, όπως το άνοιγμα τις επόμενες ημέρες του κεντρικού εκλογικού στην Περαία, η προετοιμασία των συγκεντρώσεων και στα οκτώ δημοτικά διαμερίσματα του δήμου, η επικοινωνιακή στρατηγική της παράταξης κ.α.
Απευθυνόμενος στους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους, τους «αγωνιστές για τον καλό και δίκαιο αγώνα», όπως τους αποκάλεσε, ο επικεφαλής της «Συμπολιτείας Θερμαϊκού» τους ευχαρίστησε για τον δίκαιο και καλό αγώνα που δίνουν όλοι μαζί, ώστε να πάει ο εγκαταλειμμένος και αφημένος σήμερα στη μοίρα του δήμος Θερμαϊκού, ένα βήμα μπροστά.
Όπως τόνισε ο Σπύρος Κουζινόπουλος: «Αυτό που εισπράττω από τις δεκάδες περιοδείες και επισκέψεις των τελευταίων ημερών, από την έντονη διάθεση του κόσμου για αλλαγή, είναι ότι η «Συμπολιτεία Θερμαϊκού», θα τερματίσει νικηφόρα τις εκλογές. Για να κάνουμε πράξη τις ελπίδες όλων των συνδημοτών μας για ένα καλύτερο Θερμαϊκό. Ένα δήμο Θερμαϊκού που θα στέκεται δίπλα στον πολίτη, σύμμαχος και συμπαραστάτης του. Ένα δήμο που θα φέρει δίπλα τους δημότες, που επιτέλους θα ανοίξει διάπλατα τις πόρτες του Δημαρχείου στους πολίτες, προκειμένου να γίνει ο δήμος το αποκούμπι τους».

Και συνεχίζοντας ο επικεφαλής της «Συμπολιτείας Θερμαϊκού» σημείωσε με έμφαση: «Είμαι σίγουρος για την επιτυχία μας. Το διαβάζω στα μάτια των δεκάδων και των εκατοντάδων συνδημοτών μας που τους συναντάμε καθημερινά τις τελευταίες μέρες σε δρόμους και πλατείες, σε λαϊκές και μαγαζιά. Το μήνυμα που εισπράττουμε, είναι μήνυμα συμπαράστασης και συμπόρευσης. Μας προτρέπουν: «Δήμαρχε, βάλτε στην άκρη τους αποτυχημένους, ξεβρομίστε το δήμο Θερμαϊκού, εξασφαλίστε μας τα στοιχειώδη, λύστε τα προβλήματα της καθημερινότητας που μας ταλανίζουν και μας απασχολούν και αφήστε τους άλλους να επιδίδονται σε μεγαλοστομίες και παροχολογίες. Δεν τους πιστεύει πλέον κανείς».