Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

Σήμερα η συγκέντρωση της "Συμπολιτείας" στην Περαία

Σήμερα Πέμπτη, στις 8 το βράδυ, πραγματοποιείται στην Περαία, η μεγάλη προεκλογική συγκέντρωση της «Συμπολιτείας» μπροστά στο εκλογικό κέντρο της παράταξης, που βρίσκεται στην κεντρική οδό Αμπελοκήπων 55. Στη διάρκεια της ομιλίας του ο υποψήφιος δήμαρχος Σπύρος Κουζινόπουλος, αναμένεται να αναφερθεί στα σοβαρά προβλήματα που ταλανίζουν τους κατοίκους του δήμου Θερμαϊκού αλλά και στο  δίλημμα που τίθεται: Αν θα επιτραπεί να συνεχίσουν να διοικούν οι αποτυχημένοι που έφεραν τον τόπο στη σημερινή κατάντια, ή αν θα αναδειχτούν νέες δυνάμεις, άφθαρτες και δημιουργικές.

Χτες Τετάρτη ο υποψήφιος δήμαρχος Σπύρος Κουζινόπουλος  μίλησε σε συγκεντρώσεις κατοίκων στο Αγγελοχώρι και την Αγία Τριάδα, όπου έγινε και συζήτηση με τους κατοίκους για τα σοβαρά προβλήματα που τους «καίνε».

Οι προεκλογικές συγκεντρώσεις της «Συμπολιτείας» ολοκληρώνονται αύριο Παρασκευή, στις 8:00 το βράδυ, με μεγάλη εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στη Νέα Μηχανιώνα, στο πλακόστρωτο της οδού Πολυτεχνείου, μπροστά στου «Μαργαρίτη». Ενώ μετά την ομιλία του Σπύρου Κουζινόπουλου, θα ακολουθήσει μουσικό πρόγραμμα με γνωστούς καλλιτέχνες.