Κυριακή 11 Μαΐου 2014

Ν.Χουντής: «Θα είναι επιτυχημένος δήμαρχος ο Σπύρος Κουζινόπουλος»

«Γνωρίζοντας από παλιά τον Σπύρο Κουζινόπουλο, την αγωνιστική του ιστορία, το δημοσιογραφικό και συγγραφικό του έργο, καθώς και την πολυετή προσφορά του στις θέσεις ευθύνης  από όπου πέρασε, πιστεύω ότι θα είναι ένας πολύ καλός και επιτυχημένος δήμαρχος». Αυτό δήλωσε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Χουντής, μετά την επίσκεψη που πραγματοποίησε στο κεντρικό εκλογικό κέντρο της «Συμπολιτείας Θερμαϊκού», στην Περαία, συνοδευόμενος από τη βουλευτή Β΄Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ, Λϊτσα Αμανατίδου.

Υποδεχόμενος τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, ο υποψήφιος δήμαρχος Θερμαϊκού, Σπύρος Κουζινόπουλος, σημείωσε ότι είναι από τις ελάχιστες φορές που κάποιος Έλληνας βουλευτής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου επισκέπτεται το δήμο. Ενημέρωσε δε τον κ.Χουντή για τα σοβαρά προβλήματα της περιοχής, το άθλιο οδικό δίκτυο, τις αναξιοποίητες ευκαιρίες στον τουρισμό, αλλά και τον αγώνα της «Συμπολιτείας» να περιέλθει στο δήμο και να μην ξεπουληθεί το κάμπινγκ της Αγίας Τριάδας και στη συνέχεια το κάμπινγκ της Επανομής.
Καταλήγοντας ο υποψήφιος δήμαρχος ζήτησε την συνδρομή του ευρωβουλευτή για να μπορέσει ο δήμος Θερμαϊκού να αποκτήσει πρόσβαση στα ευρωπαϊκά προγράμματα, ώστε να μπορέσουν να πραγματοποιηθούν κάποια έργα υποδομής στην περιοχή.
Στο εκλογικό κέντρο κατά την επίσκεψη Χουντή, ήταν πολλά στελέχη και υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της «Συμπολιτείας Θερμαϊκού»