Τρίτη 6 Μαΐου 2014

Παράδεισος ο Θερμαϊκός - Εμείς θα τον ξεβρoμίσουμε (video)

O υποψήφιος δήμαρχος Σπύρος Κουζινόπουλος στο seleo: 
Ο δημοσιογράφος – συγγραφέας και υποψήφιος δήμαρχος Θερμαϊκού Σπύρος Κουζινόπουλος μιλά στο seleo.gr για την υποψηφιότητά του, την εκλογή του ως επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Συμπολιτεία Θερμαϊκού» από τη βάση, ενώ ασκεί σκληρή κριτική στους ανθυποψηφίους του Γ.Τσαμασλή και Ι. Μαυρομάτη.


«Ο Θερμαϊκός είναι παράδεισος αναξιοποίητος, παραπεταμένος» σημείωσε αρχικά ο κ. Κουζινόπουλος. «Εμείς θα ξεβρωμίσουμε τον Θερμαϊκό που είναι βουτηγμένος στα σκουπίδια. Στο πρώτο δίμηνο, στηριζόμενοι και στην αρχή του εθελοντισμού θα τον έχουμε απαλλάξει από τα βουνά σκουπιδιών, τη βρώμα και τη δυσοδία» συμπλήρωσε.
Για τον αντίπαλό του αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης Γ. Τσαμασλή τόνισε: «Εισέβαλλε ως ταύρος εν υαλοπωλείο. Έκανε μεγαλόστομες διακηρύξεις εντελώς ανεφάρμοστες, όπως οι «Θερμαϊκές Ριβιέρες», τα «Αλεξάντερλαντ», οι «υποθαλάσσιοι ύφαλοι». Να μιλάμε για νεφελώδης υποσχέσεις δεν έχει νόημα, όταν ο δήμος είναι κοντά στην κατάρρευση».

Για τον έτερο αντίπαλο Ι. Μαυρομάτη σημείωσε «Απέτυχε παταγωδώς. Παράδειγμα το Διεθνές Πανεπιστήμιο που χάθηκε για πάντα για τον δήμο Θερμαϊκού, εξαιτίας της  παντελούς αδιαφορίας που επέδειξε ως δήμαρχος Μηχανιώνας, με αποτέλεσμα τελικά να στεγαστεί στη Θέρμη». Ενώ παράλληλα τον κατηγόρησε για αδιαφάνεια και λαϊκισμό «καθώς μοιράζει τρόφιμα μαζί με ψηφοδέλτια από τα εκλογικά του κέντρα, αντιγράφοντας τη Χρυσή Αυγή», όπως είπε.

Παράλληλα ο κ. Κουζινόπουλος ενημέρωσε για τις θέσεις του για τα Κάμπινγκ Αγ. Τριάδας και Επανομής, το οδικό δίκτυο και την θαλάσσια αστική συγκοινωνία. 

«Πάμε να λειτουργήσουμε εντελώς διαφορετικά τον δήμο. Σύνθημά μας "Τα παράπονα στον δήμαρχο". Θα είμαστε δίπλα στους πολίτες, το δημαρχείο θα λειτουργεί μέχρι τις 7 το απόγευμα» ανέφερε ο υποψήφιος δήμαρχος Θερμαϊκού. 

Δείτε στο video όλη τη συνέντευξη